Carnaval?waar?
Door: Esther
27 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
Ik met mn grote mond: nee hoor, ik krijg nooooit nachtmerries van horror movies...
Samen met mn huisgenoten heb ik de exorsism of emily rose in de tuin, in het pikke donker gekeken. S nachts om 3 uur (het uur van de demonen) werd ik wakker, durfde niet meer te gaan slapen.
dus dat.
vrijdag avond houd een collega van mij jamsessies bij hem thuis. Ik was uitgenodigd dus ben met briantaxi er heen getuft uiteraard.
Die lui kunnen muziek maken!Wow, zelfs ik ja ik als aaaa muzicale jansen heb muziek gemaakt!
Een mix van bob marley, the doors en ub40, drum bas gitaar, kyboard, electrische gitaar en nog wat rideltjes gecombineerd produceerde een geweldige avond. Wat ontprak was de wiet die de avond tot n echte magische jamaicaanse avond had gemaakt.
Agja, ogen dicht en adem inhouden doet ook wonderen...
zaterdag avond wilde ik carnaval gaan vieren bij 'het vat' (waar ik trouwens floor uit hermitage trof met dr moeder, oma en tante: bizar!!) maar eerst nog n pitstop bij de casino 'princes'. deze bestond 1 jaar en rede tot mud wresling between girls. voor 5000 SRD. nog voor geen 10 milj ga ik in n bikini voor geile hindoestanen mn boody shaken. helaas dacht mn huisgenote (frans en fruitjes) er anders over. Uiteraard verloren. (frans, verloren, voetbal?)
Als goede buur ging ik met wim en wilgo een kijkje nemen, hahaha, k kon helemaal niets zien!Stond achterin en zelfs hindoestaanse mensen zijn groter, arme midget. Maar toen ik vanmorgen in de krant keek, hahaha stond mn huisgenote daar!ik bikini in modder bedekt, och och. Moeders laat uw dochter niet alleen naar Suriname. Alleen ik ben te vertrouwen (???)
Maar ik vond t welletjes geweest, had genoeg borgoe gedronken om te zeggen let's call it a night and when back to my door.
Deze week heb ik mijn laatste salsa en merenge lessen voor beginners en dit weekend doe ik examen. ben benieuwd.
owja, door de hobbellige wegen valt hier regelatig wat van de vrachtwagen...
nog een leuke anactote:
'If you can't be with the one you love, love the one you're with'
Good day, and if I don't see you, good afternoon, good evening and good night.
xxx
27 Februari 2006 - 21:23
Joery Van Der Beek:
leuk om stukje om te lezen! door de soep heb je toch nog iets uit dit koude nederland bij je!
veel plezier nog! -
28 Februari 2006 - 22:29
Barry:
Je bent al lekker gesettled daaro he, leuk hoor! Heb je al plannen om der te blijven, of loopt het nog niet zo storm?
Dikke kus -
01 Maart 2006 - 13:08
Midget:
ben bezig met een baan als producent... -
02 Maart 2006 - 23:12
Cora:
Hee wat cool van de salsa en de merengue! Vorige week ben ik met Janiska naar proeflessen van beide geweest, maar ja die dansen in van die kille sportzaaltjes hebben lang de sfeer niet als bij jullie! ik zal voor je examen duimen! succes! liefs -
03 Maart 2006 - 16:56
Annick:
heej esther alles goed daar ik hoop het dat je het naar je zin hebt en dat je veel mee maakt daar hoe is het land daar..? ik ben benieuwd naar je leuke verhalen ik hoop je snel weer te zien en hou het nog even vol he daar ik hoop dat het daar mooi is en dat je al veel hebt gezien hoe gaat het op je stage ..? nou ik hoor het wel weer he
veel groetjes annick en mama -
04 Maart 2006 - 17:29
Mast:
mdige, mafkees!! hoezo mudwrestling nix voor jou? ;-) hier alles op rolletjes, gister avondje op sterk, werd om 16u wakker vanmiddag. hm... kibbeling-ontbijtje, en nu olie B. bommel (mnostalgie, je weet tog..) ingeplugd.
exorcism met fe in lege catharijne bios gezien, was 7 kleuren schijten!
keep lovin' the one you're with, but safe some for me later 'aight?
xxx m