Always look on the bright side of life... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van midget - WaarBenJij.nu Always look on the bright side of life... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van midget - WaarBenJij.nu

Always look on the bright side of life...

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg

16 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo

weet niet waar ik moet beginnen!

Heb ten eerste weer een nieuwe opdracht erbij. De website is aan vernieuwing toe (hij is dood) dus tada: here i come to save the website!
Vandaag mindere dag gehad: eerste keer item zelf geregeld en zelf op stap, gaat t interview niet door! Terwijl k me er zo op had verheugt! Zou de acteurs van 'de taxi van Palemu' interviewen. dit is een nederlandse serie die hier wordt opgenomen. bale.

Helaas was dit niet het ergste, want tante Jet is woensdag op donderdag nacht overleden. Dit is de eerste keer dat ik denk: 'Waarom zit ik hier???'

Bovendien heb ik ondekt dat Surinamers erg onbeleefd kunnen zijn, en de humor vooral op seks gericht is (proletariers)

Any way, dit weekend ga ik lekker naar wight beach om uit te rusten! Want ik heb een aardig drukke week gehad (is een recreatie strand stukje naar t binnenland)

Zondag ga ik de sportschool in met mn nieuwe huisgenote en over 2 weken begin ik met squashen!lekker bikkellen.
tante jet ik mis u!

tot zondag!

xxxxx love you all,

• 17 Februari 2006 - 09:20

Mariëlle:

Hai liefie,

wist ik niet van tante Jet, gecondoleerd! Zal flink inpact hebben daar in Zeist. Je grootouders zitten er natuurlijk ook bij ...
    succes! Ik ga een weekje trainingen volgen, wens je veel genoegen op het strandje en met alle opdrachten en gezelligheid en tot gauw!
    liefs,
    Marielle

• 17 Februari 2006 - 09:36

Liesbeth:

Gecondoleerd met het overlijden vanje Tante Jet.
    Blijf er rekening mee houden dat niet altijd alles soepel verloopt in Sranang. Vele beloftes, maar niet altijd waarmaken is een sterke karakter trek van Surinamers. Wind je niet op! En dat sexistische; grote bek!
    soso lobi.
    Liesbeth

• 17 Februari 2006 - 18:28

Kimberley:

Hai schatti,
    jep erg vervelend van Jet. Ik zal haar vertellen hoe vervelend je t vind er niet te zijn zondag bij de condoleance

Ik ben vandaag op inductie geweest bij denimair, heel appart allemaal maar volgende week is al mn laatste week bij dell. VA de 27ste is mn cursus bij denim en dan nog 2 weken naar school en dan al vliegen. Spannend.
    Ik zal kijken of ik je vandaag of morgen even kan bellen.

Dikke kus

• 19 Februari 2006 - 17:53

Cora:

Hee Midget! Hee nog gecondoleerd, echt niet fijn dat je nu zo ver van je familie vandaan bent. Je kunt nu niet ff naar Nederland he. Nou veel sterkte. Groetjes