Mister Valentino
Door: Esther
10 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
dit zijn ze hoor!de opdrachten!
in het kader van dat ik altijd al voor detective had willen spelen, krijg ik de productie van een programma op me wat de Surinaamse opsporingsverzocht moet worden!lekker misdaad oplossen. (midget en mast partners in grime!!!!)
daast naast produceer ik het al bestaande programma 'weekkrant', dat een informtief programma is voor jongeren. ik zoek dan items uit het nieuws, maar het wat begrijpbaarder (ala klokhuis). ik ben gister bijvoorbeeld de straat opgegaan met n kamera man en kids geintervieuwt over valentijnsdag. (bedenk zelf de vragen) was zo schattig!
kom morgen op nationale tv...
ahahaha
leer ook editen.
Ook ga ik een enquete optouw zetten wat het kijkgedrag onder de Surinamers moet verduidelijken. (helemaal in mn eentje!!)
heb dr zin an.
na t weekend weer de sociale mail, nu even informatief voor de geinteresserden onder u!
dikke kus.,
Bengeltje
11 Februari 2006 - 14:09
Marielle:
Hai liefie,
tjonge ... jij gaat voorspoedig! geweldig ... kanjer! Houwe zo ... en vooral vet genieten, maar daar heb ik dik vertrouwen in als ik je zo hoor.
Heb vanochtend mijn nieuwe auto met Theo opgehaald in Doorn, een bmw-cabrio! Donkergroen, creme leer van binnen! luxe jongen. Afscheid van het meisje was en is nog steeds gaande zeer ijndringend. Nieuw speeltje heet 'de kleine', of 'de kleine meid'. ahwel ... voelt helemaal goed. krijg zo vriendinnen te eten en ga ze jouw maaltje voorzetten, hebben we laatst zo van genoten dat anderen er ook hun genoegen aan mogen behalen.
veel plezier jij daar, en tot horens!
liefs,
Marielle -
12 Februari 2006 - 12:27
Linda:
Het klinkt allemaal enorm proffesioneel het lijkt wel of je nooit iets anders gedaan hebt!! Het gaat je ook allemaal goed af zo te horen. Ja, het is natuurlijk wel zo, wanneer ze je de vrijheid geven om dingen te ondernemen, durf je ook naar eigen inzicht en fantasie te werken toch?
Fantastisch een beetje 'Crime cine investication' liefs mama -
13 Februari 2006 - 16:26
Therapiaria:
zo dat is echt wel lache werk maar volgens mij ook heel zwaar.
Nou veel plezier en tot het volgende berichtje