We benne benieuwd
Door: Esther
06 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
nou dat gaat leuk worden mn stage, eerst ff meelopen met de programmering en dan over een week denk ik met de programma's meewerken. heb er erg zin in, leuke plek. ga meewerken aan een jongere programma soort boulevard en misschien wel presenteren...
het is hier erger dan zeist!!!!!
men weet alles te snel, agja, dan maar gedragen he ;)
gister tuinfeestje gehad van jitske (=medestudent) welkoms feestje, tjeeesus gezellig hoor, verder zeg ik lekker nix.
ik stap af van mn brommer denk ik want het fiesten hier is al levens gevaarlijk!vandaag 3 keer bijna dood.
in maart ga ik op schildpadden toer de rimboe weer in en nog een andere toer met iets van 20 studenten ofzo, dat wordt ook leuk
binnenkoort een kijkje nemen op de filmset van een nederlands-surinaamse serie die hier wordt opgenomen met mike libanon, mooie man by the way ;)
t is hier zo vet, blijf hier wonen, hahaha
daaaag
06 Februari 2006 - 21:36
Midget:
marielle jansen iedereen kan je reactie lezen hoor suf kut!
graag leuke persoonlijke sheis via hotmail
mazzel -
06 Februari 2006 - 21:47
Namens Oma En Opa, Aan De Tel:
we zijn blij dat we weer is van je gehoord hebben zondag en dat je zo geniet, nu kan het!! Doe je best maar. We hopen dat je ook bij pim de la para aan de slag kunnen. kus (via kim ;)) -
07 Februari 2006 - 00:33
Cora:
Hee Esther, volgens mij heb jij het prima naar je zin hier: houwe zo en genieten he, niet met mate! Liefs Cora -
07 Februari 2006 - 11:44
Marielle:
Hai liefie, ben benieuwd wast je moeder daarvan vindt!! Doe je ook nog wat aan het scriptiewerk? Of moet ik mijn mond daarover houden?
Ben net voor het eerst weer gaan tennissen! Goed he? Om 10.00 uur werd ik gebeld door iemand om in te vallen. Nou ik vond het goed eng zo na 4 maanden, maar het ging heel goed. Volgende week mag ik weer meedoen, da's goed vet!
Succes op het werkje, ga maar lekker presenteren, dat kun je volgens mij prima!
Veel plezier en tot spoedig!
liefs,
Marielle -
07 Februari 2006 - 17:54
Donny:
jah dus zo te hore heb je het wel naar je zin.
het zal daar wel lekker warm zijn denk nou nog s6 met je stage doei oei -XXX- groeten donny -
07 Februari 2006 - 19:55
Louck:
erreg leuk dat je zo geniet, laat maar komen -
08 Februari 2006 - 22:58
Lien En Ellen:
Hallo,
Wij zijn twee 2 de licentie studentes orthopedagogiek aan de Universiteit van Gent, België.
In onze zoektocht naar een laatste stageplaats (300 uren in 3de licentie) hadden we graag onze blik wat verruimd en hadden graag een interculturele ervaring opgedaan. Suriname sprak ons enorm aan voornamelijk door de gemeenschappelijke taal.
We hebben al ervaring met mensen met een mentale beperking gedurende onze vorige stages (één iemand van ons trok reeds naar Zuid Afrika om daar ervaring op te doen).
Ellen heeft gedurende haar stage in 2005 zich voornamelijk toegespitst op de vrijetijdsbesteding van mensen met een mentale beperking terwijl Lien vooral op zoek ging naar de sociale status van mensen met een mentale beperking (hoe worden ze gepercipieerd? Hoe zien ze zichzelf…)
Nu vroegen wij ons natuurlijk af of jij misschien contactpersonen weet of adresjes weet te bemachtigen om ons verder te helpen. Eerdere zoektochten leverden niets op of reacties bleven uit. Aangezien we onze stage echt wel willen door laten gaan, hoopten we dat jij ons mss kon helpen…
Concreet zou het dus gaan om een stage die zou plaatsvinden gedurende de maanden september en oktober van 2006.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Hopend op een positief antwoord,
Lien Pareit (21 jaar) (Lien.Pareit@UGent.be )
Ellen Theeuwes (22 jaar) (Ellen.Theeuwes@UGent.be ) -
09 Februari 2006 - 09:14
Mast:
goh midge, tutrle-hunt? haha, das'weer es andere koek! morgen tentamen, minder zinnin :-( butte, morgenavond AWAKENINGS!! heb felix overgehaald, wordt nog wat... 1e x, arme poppetje weet niet wat m overkomt ;-) whehoe!! mail je de recensie later... luvya xx